gyerekszoba

Nagy kincs egy barátságos gyerekszoba, amelyre később is örömmel gondolunk vissza, ezért szeretnénk, ha gyermekünknek is emlékezetes lenne az a hely, ahol felnő. Ebben segítenek a nade gyerekszobabútorai. Nálunk megtalálhat mindent, ami egy egészséges gyerekszobának lételeme. Bútorainkat azoknak a szülőknek ajánljuk, akik azt szeretnék, hogy gyermekeik vidám, egyedi, fantáziadús és praktikus gyermekszobában nőjenek fel. Ezek a kis enteriőrök tökéletes helyek a tanulásra, játékra, pihenésre.

gyerekszoba

Gyermekheverőink 160x80 cm-es, felnőtt heverőink 200x90 cm-es méretben készülnek, levehető oldalperemmel, különálló gurulós fiókkal, többféle színkombinációban. Ágyainkba szivacs- vagy kókuszmatracot is értékesítünk.

A tinédzser korszak az az idő, amikor a kisfelnőttek igénylik saját birodalmukat, ahol a barátaikat fogadhatják, vagy a jövőjüket tervezhetik. A szobájuk nem csak hálószoba, hanem egy komplett személyes tér, ahol a dolgaik számára extra tároló helyek szükségesek. A kamaszok, illetve fiatalok részére ifjúsági bútorokat tudunk biztosítani. Esetenként a nade gyermekszoba bútorai néhány elem cseréjével vagy új kiegészítőkkel ifjúsági szobává alakíthatók.

Kérjük, nézzen meg néhányat gyerekszoba-bútoraink közül!
A nagyított változat megtekintéséhez kattintson a bélyegképre!

Még több egyedi bútorért látogasson el központi galériánkba!

lakberendezõknek

együttműködési lehetõség

jogi nyilatkozatok

impresszum
adatvédelem